O mně

    Pod jménem Jeanne si můžete představit Češku s trochou francouzské krve kolem třiceti let, kterou kromě tisíce jiných věcí baví experimentovat v kuchyni.     ...více

Vánoční čokoláda

    Úterý, 16. Prosinec 2014
Domácí čokoláda se sama rozplývá na jazyku a díky nádivce z vlašských ořechů a rumu má nezaměnitelnou vánoční chuť. Pokud už s pečením pomalu končíte, zkuste ještě tuhle báječnou rychlovku.. Switch fairy lights around your house on, prepare home made chocolate candies, drink tea, wear a big sweater and thing about how beautiful Christmas time is ♥

Recept

Ingredience:


5 ks ledových kaštanů

100 g stoprocentního tuku

Nádivka

150 g vlašských ořechů, nasekaných najemno
50 g moučkového cukru
3 lžíce rumu
6 lžic převařeného mléka

plátky mandlí na ozdobu


Pomůcky:

papírové košíčky


Postup

Ve vodní lázni rozpustíme kaštany a až pak přidáme tuk. Rozmícháme a odstavíme z plotny.

V mističce smícháme všechny ingredience na nádivku.

Papírové košíčky plníme vždy částí čokolády, dále přidáme smíchanou nádivku a na závěr opět čokoládu.

Můžeme ještě navrch dozdobit kousky mandlí.

Dáme do lednice ztuhnout.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

I ♥ CHRISTMAS CHOCOLATE

DELICIOUS FILLED DESSERT


WONDERFUL TIME IN THE KITCHEN


MINI MAGIC SWEETS

Copyright 2014VFB Media